Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kennemerreizen en blijf automatisch op de hoogte van alle nieuws, acties, aanbiedingen & meer over de Dutch Classics, Benelux Classics en andere mooie events in King's Casino in Rozvadov!

We versturen onze nieuwsbrief enkel wanneer we actueel nieuws of aanbiedingen hebben en we zullen je mailbox zeker niet vol spammen. We zullen je gegevens niet aan derden verstrekken, maar enkel gebruiken voor gerichte acties van Kennemer Reizen.

Mocht je na inschrijving toch geen prijs meer stellen op onze nieuwsbrief, dan kun je je te allen tijde uitschrijven via de 'unsubscribe' link in de nieuwsbrief.

 

 

 

Ik bevestig dat ik ouder ben dan 18 jaar. *
* verplichte velden

Welkom op Kennemer reizen

Als kennemerreizen.com vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Ik ben 24 jaar of ouder en wil geen advertenties zien.